tricouri termo

Campanie promovare ROTAKT

Firma SC SFAX SRL, devenita   ulterior SC ROTAKT SRL (din iulie 2011) şi-a început activitatea în anul 1994, pornind de la ideea de a oferi clienţilor o gamă variată de scule si utilaje, toate în acelaşi loc.  Punctele ei  forte se  pot  traduce prin urmatoarele cuvinte:  integritate, credibilitate, responsabilitate, competenta si entuziasm.

Cu o experienţă ridicata în domeniu, firma  colaboreaza cu succes cu cei mai buni producători si  importatori  din ţară şi din străinătate, iar multe dintre produse sunt  aduse  prin   import propriu. Printre cele mai reprezentative produse se numara utilajele agricole marca ROTAKT, produse de o foarte buna calitate si cu un grad ridicat de performanta.

Datorita  bunei  evolutii   pe planurile profesional si economic   Rotakt pune acum  accent pe imaginea firmei,  pe  instruirea  angajatilor si pe fidelizarea clientilor.

Sub sloganul „Mai multa viteza”  am organizat o campanie de imagine in cadrul etapei de concurs Viteza in Coasta organizat la Ranca,  judetul  Gorj. Ne-am axat pe sustinerea pilotilor inscrisi in concurs. Unul  dintre  pilotii  sustinuti  de  noi  s-a clasat pe  locul trei la finalul concursului.

Am efectuat campanii outdoor prin afisaj pe autobuze si panouri stradale pentru cresterea notorietatii brand-ului.

Am redecorat unul dintre magazine cu ocazia extinderii activitatii si axarii acestuia pe divizia agricola.