Despre noi

Activitatea noastra cuprinde o gama larga de produse si servicii publicitare, de la conceptia grafica a proiectelor initiate, la productia materialelor publicitare si apoi la promovarea serviciilor si produselor tale.

Pe langa calitate si promptitudine, SUPERCARGO iti ofera si o gama variata de  produse si servicii precum: printuri publicitare indoor si outdoor, tipar digital si offset, materiale de promovare personalizate, semnalistica, litere volumetrice, totemuri, inscriptionari auto, echipamente de protectie personalizate, reclama radio si tv.

De ce ai nevoie de publicitate?

De ce ai nevoie de publicitate?

Pentru ca  prin intermediul publicitatii oamenii au acces la informatii in ceea ce priveste lansarea de noi produse, servicii sau informatii despre produse sau servicii deja existente pe piata de consum.

Promovarea produselor si serviciilor, precum si imaginea companiei tale au o mare influenta asupra alegerilor facute de consumator.

De ce SUPERCARGO?

De ce SUPERCARGO?

Deoarece SUPERCARGO  are ca principal scop oferirea de servicii variate si calitative tuturor clientilor sai. Suntem interesati in a ajuta cat mai multe firme sa atinga succesul, deoarece succesul dumneavoastra este prioritatea noastra numarul 1.

Constanta pe care o practicam in tot ceea ce facem ofera incredere clientilor nostri. Ducem la capat toate proiectele si nu ne oprim pana nu atigem obiectivele propuse.

Pentru noi serviciile companiei sunt de fapt solutii complexe, personalizate in functie de necesitatile fiecarui client in parte. In acest fel, fiecare client va fi multumit, iar un client multumit este cea mai buna carte de vizita.